Ploemen Automotive Group

Klantbeoordelingen

Lees hier de meest recente beoordelingen.

2094 klanten hebben ons als volgt beoordeeld:

Totaal BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling 9,4

100% beveelt ons aan

  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Vriendelijk en professioneel
    De werkzaamheden aan mijn auto zijn netjes uitgevoerd en het personeel is zoals altijd héél vriendelijk. Richard - Ulestraten - 21-04-2024 -
    Aanbeveling Ja
    9
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Perfect, deskundig en snel geholpen!
    Uitermate tevreden! Maarten - Lexis - 19-04-2024 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Prima goede service
    Prima Margo - Maastricht - 17-04-2024 -
    Aanbeveling Ja
    9
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Goed
    Perfect en klantvriendelijk Wim - Voerendaal - 16-04-2024 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Uitstekende service!
    Dit is een autobedrijf waar je niet als nummer behandeld wordt maar als mens. Zeer vriendelijk personeel en de werkzaamheden zijn betaalbaar en betrouwbaar. Jos - Stein - 16-04-2024 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Zeer vriendelijk, behulpzaam en super service
    Zeer vriendelijk, behulpzaam en super service Jos - Kerkrade - 14-04-2024 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Altijd betrokken en meedenkend met goede service
    Al jaren een tevreden klant. Corien - Bunde - 06-04-2024 -
    Aanbeveling Ja
    9
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Hier word ik altijd uitstekend geholpen.
    Deze mensen zijn werkelijk enorm behulpzaam. Ik kreeg opeens een panne toen ik terugreed van boodschappen doen. De auto moest ik achter laten in de binnenstad. De ANWB hielp mij absoluut niet. Het was al avond. De volgende morgen is een van de eigenaren van de garage me thuis komen ophalen in zijn eigen auto. We gingen samen naar de plaats waar de mijne was gestrand. Hij verleende eerste hulp. We reden achter elkaar aan naar de garage. Ik kreeg zeer goedkoop zolang een huurauto mee. Na het weekend was het probleem hersteld. Zo gaat het hier altijd. In de nood leren we onze vrienden kennen. Dit zijn echte vrienden. Martin - Maastricht - 03-04-2024 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Top service de klant is koning
    Even snel tussendoor was geen probleem, top. Remi - Meerssen - 30-03-2024 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Prima service, zeer klant gericht
    Altijd prettig Theo - Geulle - 29-03-2024 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Goed, snel en vriendelijk
    goede, vriendelijke en deskundige hulp. denken mee. Lucas - Maastricht - 27-03-2024 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Prima!
    Alles netjes volgens afspraak en uitleg tevoren en erna wat er is uitgevoerd. Leo - Meerssen - 25-03-2024 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Professionele en flexibele garage
    Garage denkt met je mee en heeft eerlijke prijzen met goede service en kwaliteit! Ralph - Maastricht - 22-03-2024 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling prima
    kom er al jaren. altijd goed. ed creugers - maastricht - 20-03-2024 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling prima
    zeer goed Ton - maastricht - 19-03-2024 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Verrassend!
    De linker buitenspiegel van mijn VW Touareg was kapot. Die is gedemonteerd en een nieuwe besteld. Schoongemaakt en terug gemonteerd om de tijd te overbruggen. Vervolgens was de storing opgeheven. Fred Penders - Bunde - 08-03-2024 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling prima service.
    ik werd prima geholpen. klantvriendelijk, betrouwbaar en deskundige garage. Peter Lousberg - Bunde - 27-02-2024 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling TOP Ervaring
    Service en snelheid. Met een gastvrije benadering. Altijd opzoek naar de juiste oplossing. Echt een aanrader dit bedrijf. Danny - Maastricht - 26-02-2024 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Goed
    Goed EMA - Cadier en Keer - 23-02-2024 -
    Aanbeveling Ja
    8
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Zeer servicegericht en goede communicatie
    Heel klantvriendelijk; hebben geprobeerd oplossingen te zoeken voor problemen met mijn 16 jaar oude Audi. Helaas na 375.000 km, was het toch niet meer economisch rendabel om te gaan repareren. Bram - Eindhoven - 22-02-2024 -
    Aanbeveling Ja
    9
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling snel competent vriendelijk vakkundig
    snel competent vriendelijk vakkundig Thomas - arensgenhout - 21-02-2024 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Uitstekend
    Goede ervaring. Auto gekeurd en kleine beurt gehad. Kon relatief snel terecht. Auto was ook snel klaar. Beetje jammer van de 5 euro die werd geteld voor het bijvullen van de ruitensproeier vulling. Deze was helemaal bijgevuld voordat de auto naar de garage ging. Hans - Valkenburg - 20-02-2024 -
    Aanbeveling Ja
    8
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Reparatie snel uitgevoerd.
    Al jaren klant. Nico - Maastricht - 17-02-2024 -
    Aanbeveling Ja
    7
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling Snel en perfect geholpen
    Klus was niet op korte termijn uit te voeren. Reactie was,kom zaterdagmorgen dankunnen we dat nog inplannen Klasse!!! JHM Vangangel - Ulestraten - 17-02-2024 -
    Aanbeveling Ja
    10
  • BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling altijd TOP
    Persoonlijke service, snel en meedenkend! Ivonne Martens - Maastricht - 16-02-2024 -
    Aanbeveling Ja
    10
Bron: klantenvertellen.nl